Tera-Mai™-healing systeem

Het Tera-Mai™-healing systeem Tera-Mai™ Reiki en Seichem behoren tot het Tera-Mai™-healing systeem van Kathleen Milner. Binnen dit systeem wordt gewerkt met energie vanuit de vier elementen: aarde (Reiki), water (Sophi-El), vuur (Sakara) en lucht (Angeliclight). Tera-Mai™ Reiki / – Seichem zijn natuurlijke methoden van genezen waarbij met verschillende healing-technieken wordt gewerkt. Door een healing komt het genezingsproces op gang: het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Zowel Reiki als Seichem werken door op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele als spirituele vlak en zijn daarom geschikt voorhet behandelen van een grote verscheidenheid van klachten. De energie gaat hierbij altijd eerst naar die gebieden die de energie het hardst nodig hebben en zij zorgt voor versterking en uitbreiding van de eigen energie. Ook heeft de energie een reinigende en ontgiftende werking waardoor je lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Reiki en Seichem brengen lichaam en geest weer in balans en geven een gevoel van gezondheid en zelfbewustzijn. Het Tera-Mai™-healing systeem gaat verder dan het verhelpen van de symptomen en werkt aan de oorzaak van de klacht of ziekte! Hiernaast wordt het persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces gestimuleerd en inzichtelijker. Je kunt Tera-Mai™ Reiki / Seichem gebruiken voor jezelf en voor het behandelen van anderen.

De elementen van het Tera-Mai™-healing systeem

Reiki is verbonden met het element aarde. Zij voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van de planeet Aarde zelf. De energie maakt het je mogelijk je karma sneller uit te werken.

Sophi-El is verbonden met het element water. Zij is net als het water zelf zowel zacht als doortastend en voelt aan als golven van koele energie. <br />Deze energie dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van een verstoring te vinden (oorzaak en gevolg). <br />Daarnaast opent zij het hart, zodat je meer liefde kunt uitdragen en ontvangen. Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling brengt de personen die ermee behandeld wordt het gevoel van vreugde en de ervaring “ik verdien het om gelukkig te zijn”.

Sakara is verbonden met het element vuur. De energie voelt aan als kleine elektrische schokjes die door je handen gaan en werkt onder andere in de aura en reinigt de chakra’s. Sakara brandt door blokkades en weerstanden in fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen en transformeert deze energieën. <br />Een energie die daarnaast zorgt voor een regenboog van beschermend licht die de aura omringt.

Angeliclight is verbonden met het element lucht. Hij bestaat uit twee stralen en is de energie uit de dimensie van de Kosmos (de Heilige Geest), de Engelen en het Hogere Zelf. De energie verhoogt de kracht van het gesproken woord, zodat je als heler beter kunt communiceren en samenwerken met de engelen/gidsen die de feitelijke heling verrichten. De effectiviteit van het Derde Oog en de Keelchakra worden aanzienlijk verhoogd. Door Angeliclight worden de andere elementen en de symbolen waarmee je werkt versterkt.